top of page
Expositie ‘Beyond this World’

Van zaterdag 5 september t/m zondag 25 oktober exposeren in Galerie Bakenes in Haarlem de kunstenaars Karen Winnubst (fotografie) en Heidi Wallheimer (brons).

 

De tentoonstelling ‘Beyond this World’ staat in het teken van wat wij als mens wel en niet waarnemen van het leven en de natuur om ons heen, en wat zich afspeelt ten gevolge van klimaatverandering en menselijk handelen.

 

Annemarie van Doorn, eigenaresse van Galerie Bakenes, heeft beide kunstenaars gevraagd werk te laten zien waarmee de kijker van de tentoonstelling uitgedaagd wordt om stil te staan bij de schoonheid en sereniteit van de natuur. Maar ook bij haar kwetsbaarheid.

 

“Wanneer we echt goed kijken en waarnemen is er zoveel schoonheid om ons heen te zien en te ervaren. De natuur biedt ons rust en verstilling, en geeft ons het gevoel een onderdeel te zijn van iets groters. Tegelijkertijd ervaren we ook de grilligheid van de natuur, en zien we in toenemende mate de gevolgen van klimaatverandering waardoor insecten uitsterven en ecosystemen veranderen.”

 

De tentoonstelling ‘Beyond this World’ vindt plaats in het kader van De Groene Eeuw, het jaarthema van Galerie Bakenes.

 

Adres: Galerie Bakenes, Bakenessergracht 70, 2011 JX Haarlem

Let op: vanwege Covid-19 is de galerie alleen te bezoeken op afspraak!

mail: galeriebakenes@gmail.com / tel: 06-55178438

www.galeriebakenes.nl    |    www.winnubstfotografie.nl    |    www.heidiwallheimer.nl

Logo.PNG
bottom of page